MY DAILY MAKEUP ROUTINE

dne

Během včerejších příprav mě napadlo, že bych mohla sepsat a nafotit článek o tom, jak se každý den líčím. Úplně každý den makeup nenosím, některé dny nechávám plet ráda odpočinout, ale tohle je look, který volím na běžné dny.

Konečně mám svůj vlastní a vysněný foták Olympus Pen. Zatím se s ním učím a seznamuju, ale už ted jsem ráda, jak fotky vypadají.

Moji líčící rutinu začínám čištěním pleti. Když pospíchám sáhnu po odličovacích ubrouscích Douglas a když mám na přípravu více času, nanesu si na obličej 3 minutovou pletovou masku Havlíková apotéka. O masce a celkově Havlíkově apotéce chýstám článek, tak se tady o produktu zatím nebudu rozepisovat. Na svěží a vyčistěnou plet nanesu hydratační krém Germaine de Capuccini Purexpert. Krém nechám chvíli vstřebat a pokračuji s bází Benefit Porefessional. Bázi jsem si oblíbila i během dnů, kdy chci plet jen zmatnit a nechci ji zatěžovat makeupem nebo korektorem. Poté se přesunu k očím. Nejdříve nanesu bázi na oční stíny Urban Decay. Na chvíli se přesunu k obočím, které doplním gelem Loreal Brow Artist Plumper (odstín Medium/Dark). Pokračuju s očními stíny, většinou na celé oční víčko ve světlé/nude barvě a pro rozjasnění a zvýraznění do koutků tmavší stín do zlatava. S linkami neustále bojuji, takže když se povedou tak se povedou 😀 Ppté zvýrazním řasy moji oblíbenou řasenkou Maybelline One by One. Makeup jsem vyřadila přibližně před rokem. Plet se mi zlepšila, a tak jsem místo toho zvolila lehčí bb-creamy nebo pouze korektor. Momentálně zkouším bb-cream Mishha Signature Real Complete (odstín jsem v korejštině bohužel nerozluštila). Kruhy pod očima a jakékoliv nedokonalosti, jako je pupínek nebo začervenání pleti zakryji rozjasnujícím korektorem Sephora (odstín Medium 05). Obličej přepudruji pudrem Estée Lauder Doubler Wear (odstín Fresco 01). Na tváře trochu tvářenky z tria Sephory a poté zvýrazním obličej bronzerem ze stejného tria. Na rty volím balzám EOS, vůně je neskutečná, musím se držet abych si rty neolizovala 😀 Poté přidám rtěnku Kiko Ultra Glossy Stylo (odstín 805) a jsem připravená 🙂

Jak vypadá vaše líčící rutina? Které produkty používáte nejraději a bez kterých se naopak obejdete?

Mějte se krásně!

H.

 

Napsat komentář